Letselschade advocaat in Rotterdam na ongeluk

Een ongeluk kan u overal overkomen, zoals in het verkeer of op de werkvloer. Na zo’n ongeluk blijft u vaak nog lang zitten met de gevolgen. Misschien moet u therapie volgen of is er een operatie nodig om weer de oude te worden. Toch heeft een ongeluk zeker niet alleen consequenties voor uw fysieke gesteldheid. Want het kan zomaar zijn dat u een tijdje niet meer kunt werken of dat u op een andere manier financiële schade oploopt. Voor deze letselschade moet u gecompenseerd worden. En om dat voor elkaar te krijgen, kan de letselschade advocaat in Rotterdam u helpen.

Bijstand van letselschade advocaat in Rotterdam

Er is sprake van letselschade wanneer u door het ongeluk materiële of immateriële schade lijdt en een ander hiervoor verantwoordelijk is. Dat kan een automobilist zijn die u aanrijdt, maar ook uw werkgever of zelfs de fabrikant van een ondeugdelijk product. Doordat zij aansprakelijk zijn voor datgene wat u is overkomen, horen zij de financiële schade te compenseren. In de praktijk kan dit echter nogal eens voor problemen zorgen. Want niet iedereen is zomaar bereid om hieraan mee te werken. Misschien verlangt de tegenpartij dat u met goede bewijsstukken komt of wil het niet het gehele bedrag vergoeden. Daarom heeft u een goede letselschade advocaat in Rotterdam nodig voor bijstand. Deze staat u van begin tot eind bij met professioneel advies. En als blijkt dat de tegenpartij inderdaad aansprakelijk wordt gesteld voor uw ongeluk, dan kost de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Rotterdam u helemaal niets.

Wat te verwachten van letselschadespecialist Rotterdam?

Bij ons kantoor krijgt u te maken met een team van ervaren letselschadespecialisten. Wij weten precies welke route wij moeten volgen om de zaak succesvol te laten verlopen. Een grondige voorbereiding is daarbij essentieel, want u moet wel kunnen bewijzen dat de opgelopen letselschade ook daadwerkelijk is veroorzaakt door het ongeval. Anders kunt u niet verwachten dat de tegenpartij gaat betalen. Onze letselschadespecialisten helpen u met het verzamelen van bewijsstukken. Op deze manier bouwen wij een goed dossier op die het uitgangspunt van de letselschadezaak wordt. Tevens stellen wij vast wat de hoogte van het bedrag is dat u kunt claimen. Daarvoor houden wij onder andere rekening met de beperkingen die u misschien wel blijvend ondervindt en of het ongeval invloed heeft op uw toekomstige inkomsten en uitgaven. Is dit allemaal in kaart, dan claimen wij uw volledige letselschade bij de tegenpartij.

Zo snel mogelijk letselschadespecialist inschakelen

Na een ongeluk heeft u genoeg met uzelf te stellen. U zet alles op alles om te revalideren en probeert het gewone leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Toch is het verstandig dat u niet te lang wacht voor u hulp inroept van onze specialisten. Voor we daadwerkelijk met u in zee gaan, maken wij een inschatting van uw kansen. Dat doen wij aan de hand van onze letselschadecheck. Op deze manier weet u al snel of het zin heeft om een letselschadezaak te starten of niet. Als onze experts denken dat uw zaak kans maakt, komen wij bij u langs om alles met u te bespreken. Vervolgens zetten wij ons volledig in om de schade op de tegenpartij te verhalen. Dat scheelt u meteen een hoop stress.

Zocht u een letselschade advocaat in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Want met de professionele hulp van onze letselschadespecialisten kunt u ervan op aan dat u krijgt waar u recht op heeft.

Gepost op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *