Letselschadespecialisten

“Wij staan voor u klaar bij letselschade in Rotterdam”

Ons kantoor is volledig gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken en heeft als kernwaarden: professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

B&O Letselschade is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Wij houden ons niet bezig met andere rechtsvormen en zijn daardoor volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daar hebt u als cliënt natuurlijk veel baat bij. Desondanks hopen wij dat u ook om een andere reden voor ons kantoor kiest.

Letselschadezaken verlopen vaak kil en zakelijk. Dankzij onze ruime ervaring, beseffen wij heel goed dat er na een ongeval vaak veel pijn, verdriet en onzekerheid is. Onze letselschadespecialisten verliezen dat menselijke aspect nooit uit het oog. U mag van ons oprechte betrokkenheid verwachten. We houden regelmatig contact met u over de voortgang van het dossier, maar ook om te informeren hoe het met u gaat. En als u een vraag hebt of iets kwijt wilt, kunt u altijd bij ons terecht. Dat is nooit bezwaarlijk. Integendeel, we zijn er immers voor ú.

Voor de eerste kennismaking bezoeken we u bij voorkeur thuis. De meeste mensen vinden dat fijn, omdat ze het makkelijker vinden om de situatie in hun eigen omgeving te bespreken. In de loop van de behandeling komt normaal gesproken ook een letselschadespecialist van de tegenpartij bij u langs. Hoewel u daar beslist niet tegenop hoeft te zien, zullen wij ook daarbij aanwezig zijn. Mocht u deze expert liever niet thuis ontvangen, dan plannen we dit gesprek in onze overlegruimte in Rotterdam.

Ons kantoor heeft louter professionals in dienst. Alle medewerkers zijn letselschadejurist en/of –expert. Zij houden hun kennis voortdurend op peil en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Verder beschikt ons kantoor natuurlijk over alle vereiste papieren, zijn we in bezit van het keurmerk van het Register Letselschade en zijn we aangesloten bij alle relevante brancheorganisaties, zoals het Nederlands Instituut Voor Register Experts (NIVRE) en het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS).

Lees hier hoe cliënten onze dienstverlening hebben ervaren.

Ontmoet ons

Arjan van Ooijen

Letselschadejurist

Joke van Beelen

Letselschadejurist

Bert Koelen

Letselschade expert

Esther Verbeek

Letselschadejurist

Ingrid Lindeman

Secretaresse

Erika Tamerius

Secretaresse